Hyvä markkinointi rakentuu persoonista

Hyvä markkinointi rakentuu persoonista

Aloitin Nelonen Median radioiden markkinointipäällikkönä viime kesänä ja pääsin heti syksyllä starttaamaan hommat useamman brändin ja kaikkien Nelosen huipputyyppien kanssa. Tämä syksy on ollut Nelosen radioille markkinoinnillisesti erittäin vahva: Radio Rockin ja Radio Suomipopin imagolliset kampanjat starttasivat, Suplan tv-mainos päivitettiin ja lisäksi on tehty lukemattomia muita pienempiä markkinointitekoja ja kampanjoita useassa eri kanavassa. Näiden tuloksena olemme onnistuneet vahvistamaan markkinajohtajan asemaamme kohderyhmässämme 25-44-vuotiaat, tuomaan uutta freesiä ilmettä brändeillemme ja ennen kaikkea saaneet ihmisiä nauramaan.

Markkinoinnin merkityksestä liiketoiminnalle on keskusteltu paljon viime vuosina ja on ollut ihana huomata, että täällä Nelosella todella ymmärretään markkinoinnin voima. Markkinointi on olennainen ja merkittävä osa yrityksen toimintaa joka nähdään meillä ennen kaikkea investointina ja elinehtona vahvojen brändien rakentamiseen. Radiobrändien rakentamisen keskiössä ovat meidän suositut hahmot, jotka asetamme aina etusijalle markkinointia tehdessä. Kuluttajathan haluavat olla nykyään dialogissa ihmisten, eivät brändien kanssa - tässä meillä on aika erinomainen tilanne!

Radio Rockin ja Suomipopin uudet kampanjat edustavat vahvasti meidän näköistä markkinointia. Kampanjat puhuttelevat haluttua kohderyhmää, omanlaisuudellaan erottuvat kilpailijoista ja ennen kaikkea herättävät tunteita. Itsellä nauru nousee pintaan joka kerta kun näen Jaajon vapauttamassa kyyhkysen ilmaan.

Capture4.PNG

Kampanjat ovat vielä muutaman viikon vahvasti esillä somessa, digissä ja tv:ssä, ja tässä spotit myös teille katsottavaksi. Me jatkamme sillä välin pitkäjänteistä brändityötä Suomen parhaiden audiobrändien eteen.

Suomipop - Kaikki parhaat biisit

Radio Rock - 100% Rock

Kuukauden audiomainos, lokakuu 2018

Kuukauden audiomainos, lokakuu 2018

Korporaatio Ei uskalla ja Aamulypsy teki Täsmäiskun

Korporaatio Ei uskalla ja Aamulypsy teki Täsmäiskun