HitMix täyttää vuoden, ja millainen vuosi se onkaan ollut!

HitMix täyttää vuoden, ja millainen vuosi se onkaan ollut!

Toimme markkinoille vuosi sitten ihan uuden radiokonseptin, ysärikanava HitMixin, jonka juonnetut lähetykset alkoivat 2.10.2017 klo 5.30. Aamuhostimme Ari Hursti alkoi painaa tuolloin showta, joka muuten starttaa aikaisemmin kuin minkään muun kaupallisen radiokanavan aamuohjelma. Päivään tarvitaan energiaa. Siitä eteenpäin olemme soittaneet musiikkilupauksemme mukaisesti Eniten Hittejä 90-luvulta tähän päivään. Strategia on toiminut, sillä kuuntelijalukumme ovat olleet koko ajan kasvussa.

HitMixin arvomaaillma rakentuu ysärimusiikin rakastamisen ympärille. Genren fanien keskuudessa vallitsee poikkeuksellinen yhteisöllisyyden tunne. Olemme viimeisen vuoden aikana saaneet olla osa sitä myös kilpailujen kautta: Olemme lähettäneet kuuntelijoitamme Liverpooliin, Osloon sekä Hampuriin järjettömiin ysäribileisiin, pari tyyppiä Scooterin keikalle Düsseldorfiin, seilanneet loppuunmyydyillä Bileristilyillä Helsingin edustalla sekä tampanneet menemään 22 tuntia Tallinnaan ja takaisin, ja heittäneet seureita Jysärifestareiden ysäribakkanaaleihin.

Olemme halunneet vahvistaa bilemusiikin asemaa ja äänestäneet Hittien Hitin, joksi HitMixin kuuntelijat muuten valitsivat Sian Chandelier-biisin. Ysribiisejä olemme järjestäneet kaikkien aikojen kuumimman kesähitin (Alexian Summer is Crazy) ja kaikkein ysäreimmän biisin (Haddawayn What is Love) muodoissa. Kaikki kolme aivan järjettömiä lekoja ja HitMixin peruskivijalkaa! Ysäriä tarjoilemme joka päivä myös aina ysiltä, jolloin soitamme 90minuuttia pelkkää ysäriä.

HitMix_pistä-haddaway.jpg

Ainiin, tässä syksyllä lanseerasimme Suomeen myös uuden teemapäivän, kun julistimme 9.9. olevan tästä lähtien Virallinen Ysäripäivä. Laittakaa siis se ylös myös ensi vuoden kalenteriin!

HitMixin synty ja sen tekeminen on tuntunut koko ajan helpolta, ja onhan HitMix myös uponnut kuuntelijoihin: Olemme nousseet 25-44 –vuotiaiden keskuudessa neljänneksi suurimmaksi kaupalliseksi radiokanavaksi sekä kuuntelijamäärällä että kaupallisella kuunteluosuudella mitattuna (krt 6-8/2018). Tämä on upea saavutus varsinkin kun ajattelee kuinka monta hienoa radiokanavaa Suomessa jo oli HitMixin tullessa markkinoille.

Näin on siis ensimmäinen vuosi saatu HitMixillä täyteen ja haluan kiittää kaikkia kanavan tekijöitä, sekä kuuntelijoita, ensimmäisestä yhteisestä menestyksen vuodesta. Me luvataan olla jatkossakin No Limits!

Katso tästä mitä mahtui HitMixin ensimmäiseen vuoteen!

Kuukauden Audiomainos, Syyskuu 2018

Kuukauden Audiomainos, Syyskuu 2018

Hyvää Kansainvälistä podcast –päivää: Tänään suositellaan podcasteja!

Hyvää Kansainvälistä podcast –päivää: Tänään suositellaan podcasteja!