Nelonen Median radiot vahvistavat rivejään

Nelonen Median radiot vahvistavat rivejään

Tervetuloa Rene ja Jussi!


Radion tekevät ihmiset. Hyvän radion tekevät hyvät ihmiset. Markkinoiden parhaat radiot tekevät markkinoiden parhaat ammattilaiset. Siksi onkin niin hienoa saada meille uusia tekijöitä mukaan sieltä alan osaajien ihan kirkkaimmasta päästä kun sekä Rene Mäkinen, että Jussi Mäntysaari liittyvät Nelosen radioiden vahvuuteen maaliskuussa.


Olen tehnyt molempien kanssa töitä urani aikana ja vaikka tässä nyt onkin selkeä ”piiri pieni pyörii” –meininki, niin on se vaan helpompaa rekrytoida sellaisia ihmisiäm, joiden toimintatavan ja osaamisen tuntee ennestään. Ja toisaalta heidän on helpompaa liittyä joukkoon, jos heillä on luotto työnantajaan.


Renehän on toiminut kilpailijamme Bauer Median Head of Musicin tehtävässä, eli käytännössä vastannut kilpaiijamme musiikkiosaamisesta ja tekemisestä. Meille Rene tulee Radio Rockin ohjelmapäälliköksi ja alkaa kehittää Rockin brandia entistäkin kovempaan vetoon.


Jussi taas siirtyy takaisin radion pariin oltuaan muutaman vuoden Spotifylla vastaamassa heidän musiikkistrategiastaan ja –nostoistaan Suomessa. Jussi ottaa vastuulleen musiikinhallintaa ja musiikkitekemisemme kehittämistä osana musatiimiämme


Ja mikä on muuten kaikkein parasta, niin se, että molemmat näistä veijareista ovat ns. hyviksiä. Hyviä tyyppejä, jotka luovat ympärilleen hyvää meininkiä. Heitä heille ehdotuksia ja ideoita ja saat takaisin hyvää fiilistä ja jatkoajatuksia.

Jo 16% amerikkalaisista omistaa älykaiuttimen

Jo 16% amerikkalaisista omistaa älykaiuttimen

Radioille neljäs kasvun vuosi – tästä se johtuu

Radioille neljäs kasvun vuosi – tästä se johtuu