Jo 16% amerikkalaisista omistaa älykaiuttimen

Jo 16% amerikkalaisista omistaa älykaiuttimen

 

NPR julkaisi tammikuussa tuoreen Smart Audio –raportin, jonka mukaan 39 miljoonaa aikuista amerikkalaista omistaa älykaiuttimen (smart speaker). Kasvu on ollut kovaa, koska heinäkuussa 2017 omistusprosentti oli seitsemän.

Amazon puolestaan julkaisi helmikuun alussa viime vuoden talouslukujaan. Samassa yhteydessä yhtiö kertoi myyneensä viime vuonna kymmeniä miljoonia Echo-laitteita ja Echo Dot oli yksi parhaiten myynneistä tuotteista vuonna 2017.

Laitteita myydään nykyään myös Suomeenkin ja mekin hankimme yhden aparaatin testiin.

 

Amazon_echoplus.jpg
Uusi kanavamme HitMix sai ekat tulokset, emmekä voisi olla iloisempia

Uusi kanavamme HitMix sai ekat tulokset, emmekä voisi olla iloisempia

Nelonen Median radiot vahvistavat rivejään

Nelonen Median radiot vahvistavat rivejään