Markkinointipäällikkö haussa

Markkinointipäällikkö haussa

Kuten varmasti monet huomasivatkin, julkaisimme viime viikolla melkoisen paukun, kun kerroimme ostavamme Suomen suurimman festarijärjestäjän, NCD Productionin, liiketoiminnan ja perustimme uuden yhtiön, Nelonen Media Liven. Todella hieno uutinen ja me täällä ollaan innoissamme tulevasta. Ei siinä, on täällä aikaisemminkin tehty todella paljon tapahtumaliiketoimintaa ja otettu ja jaettu aidosti isojakin riskejä eri tapahtumien kohdalla, mutta on tämä silti aivan uusi, hieno maailma meille.


Sivujuonteena tuohon uutiseen liittyy se, että Nevalaisen Anssi, meidän arvostama markkinointipäällikkö siirtyy vetämään uutta Nelonen Media Live –yhtiötä toimarin ominaisuudessa. Onnitteluita Anssille vielä tässäkin yhteydessä. On meinaan särmä kaveri. No, Anssin siirtyminen aiheuttaa taas meillä akuutin markkinointipäällikkövajeen, joka pitää tietenkin täyttää mitä pikimmin ja mitä parhaimmalla tyypillä. 


Se ”virallinen” hakemus löytyy Oikotiestä, mutta epävirallisesti voin käsi sydämellä todeta, että on varmasti ihan mielenkiintoisimpia markkinointipäällikön tehtäviä, mitä kuvitella saattaa. Olen itse tehnyt Anssin kanssa tiivistä yhteistyötä meidän brandien markkinointikampanjoiden yhteydessä, ja se on jännää ja kivaa hommaa jos joku. Pistä laput sisään, jos koet olevasi meille se oikea tyyppi ja pystyt mielestäsi entisestään tuomaan lisää ulottuvuuksia meidän markkinointiin. Täällä on penkki vapaana.

Miksi juuri nyt on podcastien aika?

Miksi juuri nyt on podcastien aika?

Podcast-kulutuksen kasvu jatkuu USA:ssa

Podcast-kulutuksen kasvu jatkuu USA:ssa