Aamulypsyä jo 2000 lähetystä!

Aamulypsyä jo 2000 lähetystä!

Historian ensimmäinen Radio Suomipopin Aamulypsy-lähetys tehtiin 3. lokakuuta 2006. Tuolloin studiossa istuivat Jaajo Linnonmaa ja Anni Hautala. Vuosien varrella on ehtinyt tapahtua kaikenlaista ja tänä päivänä Jaajon, Annin ja Juha Perälän vetämä Aamulypsy on ylivoimaisesti kuunnelluin kaupallisen radion aamuohjelma.
 
Aamulypsyn 2000. lähetyksen rajapyykkiä juhlittiin kuulijoiden keskellä Turun Hansakorttelissa. Kaupunki valittiin kymmenen ehdokkaan joukosta yleisöäänestyksellä. Innokkaimmat Lypsy-fanit saapuivat paikalle jo ennen kuutta ja moni halusi nähdä miten tämä hallittu kaaos nimeltä Aamulypsy syntyy. (Arvostan. Ehkä max Dave Grohl saisi mut liikkumaan kukonlaulun aikaan).
 
Juhlalähetyksessä vieraili mm. Turun lahja Jethro Rostedt ja faneja viihdytti tietysti Hovimuusikko Ilkka. Turkulaiset hukuttivat lypsyläiset tuomiinsa lahjoihin ja herkkuihin. Selfiejono kiemurteli vielä tunti lähetyksen jälkeen.
 

aamulypsy2000_010.jpg


Aamulypsyn menestystarina on ainutlaatuinen, ja ohjelman tekotapa täysin poikkeuksellinen. Aamulypsy on luonnonoikku, johon ei päde mitkään radiolait. Mutta homma toimii niin hyvin, että tekotapaan on turha puuttua. Kaikki perustuu kolmikon käsittämättömään kemiaan.
 
Aamulypsy oli viime vuonna kuudennen kerran vuoden radio-ohjelma Radiogaalan yleisöäänestyksessä. Aamulypsy on ehdolla myös vuoden 2017 radio-ohjelmaksi. Jaajo Linnonmaa äänestettiin vuoden radiojuontajaksi viime vuonna jo seitsemättä kertaa ja Jarsse on tuttuun tapaan ehdolla tänäkin vuonna. Palkinnot jaetaan Radiogaalassa 16. maaliskuuta.
 
Onnea pyöreistä tuhansista Aamulypsy! Taidat olla alan vanhin laatuaan.

Kuuntelu liikuttaa mainosrahaa nyt kaikkialla

Kuuntelu liikuttaa mainosrahaa nyt kaikkialla

Kädet ilmaan - Loop saa uuden taajuuden Raumalle

Kädet ilmaan - Loop saa uuden taajuuden Raumalle