Ysärikansa sai kodin!

Ysärikansa sai kodin!

Puolisen vuotta sitten lanseerattiin uusi radiokanava HitMix. Halusimme tarjota ysärimusalle sekä ysärikansalle kodin, jossa on hyvä tunnelma ja kaikki saavat olla juuri sellaisia kuin itse haluavat. Ei siis tarvitse hävetä huomatessaan laulavansa Coco Jamboa täysillä tai innostuvansa heti kun kuulee Sandstormin ensimmäisen Di-di-di-diin. Niin mekin innostutaan!

Työ tämän kanavan parissa on ollut innostavaa aikaa. Voin olla kiitollinen siitä, kuinka kanavan juontajat Ari Hursti ja Kimmo Sainio ovat ottaneet HitMixin sydämen asiakseen, ja mikä tärkeintä myös kuuntelijat ovat löytäneet kanavan hämmästyttävän hyvin. Meitä kuunnellaan tietysti perinteisesti radion kautta, mutta myös runsaasti Suplasta sekä hitmix.fi–sivun kautta. Kuuntelijaluvut ovat olleet kovempia kuin olisimme villeimmissä unelmissa uskaltaneet haaveilla eli alkutavoitteemme ovat menneet heti murskaksi. Tuoreessa  radionkuuntelua mittaavassa KRT-tutkimuksessa (KRT 1-3/2018)  HitMix ylitti jo 300 000 kuuntelijan rajapyykin, BANG! Kohderyhmässä 25-44 –vuotiaat HitMix on noussut jo viidenneksi suurimmaksi kaupalliseksi kanavaksi sekä kuuntelijamäärällä että kuunteluosuudella mitattuna.

hitmix_90sinfonia.jpg

Kanavan suunnitteluvaiheesta lähtien on ollut selvää, että ysärikansa haluaa myös osallistua aiheen ympärille kehitettyihin tapahtumiin. Siksi järjestämme Marraskuussa HitMix Jysäri-risteilyn, ja lokakuussa taas jotain sellaista, jota ei Suomessa ole vielä nähty ja kuultu, nimittäin HitMix Ysärisinfonian. Helsingin Jäähallissa tullaan kuulemaan kovimpia ysärilekoja ja lavalla nähdään 50-henkinen sinfoniaorkesteri, DJ sekä Aikakoneen Sani, Neon2:n Jussi, Movetronin Päivi ja Waldo's People. Haluaisin jo nyt paljastaa biisilistaa ja hehkuttaa valosuunnitelmia sekä luikauttaa muutaman artistin lisää, mutta käytän kaiken itsehillintäni, jotta pystyn peittelemään edes vähäsen innostustani. Sen lupaan, että illasta tulee todella ikimuistoinen ja Helsingin Jäähallissa on Suomen suurin tanssilattia!

Ysärikoti siis kasvaa ja kehittyy, BILEET JATKUU, ja näissä bileissä meitsi viihtyy pitkään!

 

Suplan kevät lukuina, 8 faktaa

Suplan kevät lukuina, 8 faktaa

Hurraa! Naiset löysivät podcastit!

Hurraa! Naiset löysivät podcastit!