Kaikkien aikojen kesäkonsertissa tarkeni

Kaikkien aikojen kesäkonsertissa tarkeni

Radio Suomipop avasi tapahtumakesän järjestämällä Suomen suurimman ilmaiskonsertin Kaisaniemen puistossa 12. kesäkuuta. Helsinki-päivän konsertti järjestettiin jo kahdeksannen kerran yhdessä Helsingin kaupungin kanssa.

Alueella lähiympäristöineen pyöri reilut 50 000 ihmistä ja livestream-lähetys keräsi 46 000 starttia. Yleisöenkat ei ole ihme, sillä lavalla nähtiin pelkkiä supertähtiä: Elastinen, Jenni Vartiainen, Ismo Alanko, JVG, Sunrise Avenue ja Apulanta. Konsertin juonsivat Suomipopin Aamulypsystä tutut Anni Hautala, Jaajo Linnonmaa sekä Juha Perälä.

Tällä kertaa tapahtumassa tarkeni – ei pelkästään JVG:n pyrojen takia, vaan sää oli täydellinen! Jonain aiempina vuosina on pitänyt pukeutua kalastussaappaisiin ja untuvatakkiin.

Yksi päivän huippuhetkistä koettiin kun konsertissa palkittiin Kaikki parhaat kesäbiisit -äänestyksen voittaja: Vuoden 2018 parhaaksi kesäbiisiksi äänestettiin Elastisen Supervoimii. Mies herkistyi ja sanoi, että tästä tulee rakkauden kesä. Onnea Elalle! 

Niin paras päivä takana. Tästä on hyvä jatkaa kohti festarikesää. Can you festival..?

Kesäkonsertti2018-214449-Apulanta-1219.jpg
Juhannuksen menoliikenne tuo radion pariin 4,1 miljoonaa suomalaista

Juhannuksen menoliikenne tuo radion pariin 4,1 miljoonaa suomalaista

Lisää HitMixiä, Helmiradioo ja Radio Rockia!

Lisää HitMixiä, Helmiradioo ja Radio Rockia!