Nyt on kuumaa: Reginan eroottiset tarinat saivat uuden elämän audiona

Nyt on kuumaa: Reginan eroottiset tarinat saivat uuden elämän audiona

Sisältöjen kuluttaminen korvilla on kovassa kasvussa ja sisältötarjonta monipuolistuu vauhdilla. Mekin olemme Suplassa tehneet pian kolmivuotisen matkamme aikana monenlaisia kokeiluja ja halunneet venyttää podcastin ja radion määritelmää mahdollisimman laajalle. Määritelmillä ei nimittäin oikeasti ole yhtään mitään merkitystä. Vain sillä on, tarjoaako joku kuunnetava sisältö inspiraatiota, oppia, iloa, tietoa tai viihdettä. Siis aitoa merkitystä kuuntelijalle.

Kokeilumme sai eilen jatkoa, kun toimme Suplaan tarjolle ne legendaariset Regina-lehdessä julkaistut Naisen Unelmia –tarinat, joita ainakin oman sukupolveni tytöt teineinä lukivat. Ja taidettiin me pojatkin salaa niitä vilkuilla. Tarinoista valittiin yhdeksän muutettavaksi audiomuotoon, ja ne kaikki tuotiin nyt tarjolle Suplaan keskikesän juhlan kynnyksellä. Tarinat ovat kestäneet aikaa yllättävän hyvin ja aivan takuulla löytävät paitsi nostalgisia kuuntelijoita, myös ihan uutta yleisöä.

Vastaanotto eilen olikin innostunut! Eilisen aikana jo yli 10 000 kuuntelijaa, ja sama tahti näyttää nyt jatkuvan.

Tätä voi kuunnella vaikka salaa julkisessa liikenteessä, joten otahan rentoa kuunneltavaa kokeiluun, vaikka tästä. Toivotaan kuumaa juhannusta, vaikka sääennuste muuta tarjoileekin.

Oma podcast Suplaan?

Oma podcast Suplaan?

Auton audioviihdejärjestelmät kehittyvät, ja kiinnostus niihin kasvaa

Auton audioviihdejärjestelmät kehittyvät, ja kiinnostus niihin kasvaa