Oma podcast Suplaan?

Oma podcast Suplaan?

Yli 400 000 uniikkia käyttäjää kuukaudessa, 1,1 miljoonaa sisältöstarttia viikossa, yhden käyttökerran kesto keskimäärin 48 minuuttia. Supla on kasvanut aika isoksi, ja samalla Suomeen on kehittynyt podcast-markkina, jossa on kokonaisuutena jo hyvin laaja sisältötarjooma. Hyviä sisältöjä on Suplan lisäksi myös muualla verkossa ja muissa palveluissa. Tämä on pelkästään positiivinen asia, sillä ainoastaan näin tämä kokonaismarkkina voi kasvaa isoksi ja tulla koko kansan jutuksi. Meidän tavoitteemme ei ole tehdä palvelua ja sisältöjä marginaaliselle yleisölle, vaan kaikille suomalaisille. Radiokanaviamme kuuntelee jo 2,3 miljoonaa yli 9-vuotiasta suomalaista, joten miksi sama määrä ei tulevaisuudessa olisi sisältöjemme parissa myös digitaalisesti?

Nyt avaamme vaiheittain Suplaa alustana myös laajemmin vapaille podcastien tekijöille. Haluamme tarjota mahdollisuuden päästä Suplan jakeluun mukaan ja hyötyä palvelun koosta ja jo valmiiksi suuresta tavoittavuudesta. Monet vapaat podcastaajat julkaisevat sisältöjään eri palveluissa, mutta tähän saakka Supla on ollut rajattu vain Nelonen Median sisällöille, joita on tuotettu meidän toimesta tai yhteistyössä meidän kanssamme.

Me luotamme siihen, että voimme olla tärkeä kumppani kun podcastaaja tavoittelee sisältönsä suosion merkittävää kasvua ja toisaalta mekin haluamme julkaista kaikkia parhaita podcasteja. Samalla meillä on myös koko markkinaa muokkaava tavoite: Haluamme löytää ja auttaa ensimmäisen oikean podcast-tähden tai -tähtien syntymistä Suomeen. Toki, on olemassa suosittuja podcasteja ja niillä suosittuja tekijöitä. Kuitenkin sellainen podcast Suomesta vielä puuttuu, jonka tekijät olisivat nousseet täydestä tuntemattomuudesta podcastinsa ansiosta ”koko kansan” tietoisuuteen. Yleensä tunnetuimmat podcastaajat ovat nimittäin olleet jo etukäteen jostain muualta tuttuja.

Siispä, tämä on kutsu kaikille hyville podcastaajille. Kato tästä lomake, ja hae mukaan, mikäli haluat omat sisältösi mukaan Suplaan.

Hyvää podikesää kaikille!

Mitä Instagramissa tapahtuu juuri nyt?

Mitä Instagramissa tapahtuu juuri nyt?

Nyt on kuumaa: Reginan eroottiset tarinat saivat uuden elämän audiona

Nyt on kuumaa: Reginan eroottiset tarinat saivat uuden elämän audiona