Lisää HitMixiä, Helmiradioo ja Radio Rockia!

Lisää HitMixiä, Helmiradioo ja Radio Rockia!

Viime joulukuussa Viestintävirasto ja valtioneuvosto myönsivät läjän radion ohjelmistolupia. HitMix sai joululahjaksi uudet taajuudet Lahteen, Ouluun, Joensuuhun ja Vaasaan. Olimme tästä erittäin iloisia, sillä HitMixin tekniseen väestöpeiton alle tulee lähes 900 000 uutta potentiaalista ysärifania. Uusien taajuuksien myötä HitMix-peiton alle mahtuu Manner-Suomessa lähes neljä miljoonaa suomalaista!

Helmiradion kuuluvuusalue laajenee puolestaan Mikkeliin ja Rovaniemelle, Radio Rock Savonlinnaan. Vaikka näillä alueilla ei ole suuria vaikutuksia kanavien peittoalueiden kasvuun, ovat ne kuitenkin hieno lisä alueen kuuntelijoiden kanavavalikoimaan. Varsinkin Savonlinnassa aktiivinen Facebook-ryhmä on fiilistellyt Rockin tulemista jo pidemmän aikaa.

Savonlinna Rock.JPG

Kaikki uudet taajuudet ovat alueilta tulleiden kuuntelijaviestien vahvistamana jo päällä. Hommahan vaatii aina viranomaistarkastukset ja että tekninen radiolupa on jiirissä.

 

HitMixin laajentumista tulemme markkinoimaan väkevästi läpi kesän tällaisella spotilla:

Tervetuloa viihtymään:

HitMix Joensuu 89,6 MHz
HitMix Lahti 88,2 MHZ
HitMix Oulu 95,5 MHz
HitMix Vaasa 95,6 MHz

Radio Rock Savonlinna 100,0 MHz

Helmiradio Mikkeli 95,0 MHz
Helmiradio Rovaniemi 104,5 MHz

Kaikkien aikojen kesäkonsertissa tarkeni

Kaikkien aikojen kesäkonsertissa tarkeni

Miten kesähitti syntyy?

Miten kesähitti syntyy?