Sunnuntaina 9.9. juhlitaan Ysäripäivää

Sunnuntaina 9.9. juhlitaan Ysäripäivää

Ennen tätä vuotta syyskuussa ei ollut yhtään liputuspäivää. Nyt kaikki on toisin. Syyskuun 9. on tästä eteenpäin julistettu viralliseksi Ysäripäiväksi. 

Viimeisimmistäkin ysärin hetkistä on jo kulunut lähes 20 vuotta, joten kyseinen vuosikymmen on jo muuttunut mielissä hauskaksi hymyn huulille tuovaksi ajaksi. HitMixillä on jopa velvollisuus julistaa tuolle mahtavalle vuosikymmenelle oma päivä. Mikä sen parempi ajankohta olisikaan kuin 9.9. eli se on siis tästä lähtien virallinen Ysäripäivä.

Voit juhlistaa Ysäripäivää esimerkiksi laittamalla tarjolle mokkapalat, lusikkaleivät, juustokakut, cocktailtikut, muutamat Ville Vallattomat sekä salmarit ja pukea päälle kirkkaat vaatteet, paksupohjaiset kengät, PVC-housut, vilkkuvat sormukset, napapaidat, vyölaukut, flanellipaidat, minireput, nappiverkkarit sekä hiusdonitsit.
Helpoin tapa ylistää tätä mahtavaa vuosikymmentä on kuunnella HitMixiä, jolla soi sunnuntaina 9.9. koko päivän pelkkä ysäri. Tulet varmasti häkeltymään, että osaat edelleen laulaa lähes kaikki Ysäripäivänä kuultavat biisit.

VIVA LA YSÄRI!

Ps. Jos muuten haluaisit päästä kunnolla bilettämään kovimpien ysäreiden tahtiin, buukkaa itsesi HitMixin Jysäriristeilylle 15.11. tästä! Kokemuksesta voi sanoa, että tällä reissulla ei ehdi nukkua. Tällä reissulla bileet jatkuu… ja jatkuu… ja jatkuu!

 

10 tärppiä Suplan syksystä

10 tärppiä Suplan syksystä

Kuka laulaa radion jinglet?

Kuka laulaa radion jinglet?