KIITOS Juha Perälä!

KIITOS Juha Perälä!

Rakas ystävämme, ainutlaatuinen radiopersoona, huikea hahmo ja kova media-ammattilainen Juha Perälä on tänään ilmoittanut jäävänsä pois Aamulypsyn kokoonpanosta. Perikselle suurimmista suurin kiitos koko kanavan ja kuulijoiden puolesta, ikävä tulee!

”Tänään lähti käyntiin viimeinen viikkoni Aamulypsyssä. 10 vuotta on tullut putkeen herättyä 05.00, mutta nyt on aika muuttaa hieman kaavaa ja jättää tämä rutiini ainakin toistaiseksi. Tässä vaiheessa haluan sanoa Kiitos kaikille tähänastisella matkallani mukana olleille. Kiitos Työnantajalle, Aamulypsylle ja kaikille työkavereille sekä erityisesti Kaikki Kuulijat, TE olette tämän kaiken mahdollistaneet. Tämä on ollut upeaa aikaa, Kiitos!” terkuin Peris!

Samalla Lypsy palaa takaisin siihen mistä se alkujaan syntyikin, kun studiossa jatkavat ensi viikosta lähtien alkuperäisjäsenet Jaajo ja Anni. Molemmat kertovat ymmärtävänsä Periksen päätöksen oikein hyvin.

”Mä itse pidin välivuoden 2012, kun muutin Rovaniemelle pohtimaan tulevaisuutta ja mitä haluan elämässäni tehdä. Näin ymmärrän ja tuen Juhan ratkaisua täysin. Kun ei vielä ole lapsia, niin nyt on hyvä hetki kiertää maailmaa ja miettiä sen tarjoamia mahdollisuuksia”, sanoo Jaajo. ”Me ollaan tehty tätä tosi kauan ja ymmärrän tosi hyvin, et välillä on tauon paikka”, kuittaa Anni.

Vuosien varrella rakentuneet ystävyyssuhteetkaan eivät kaadu siihen, että joka aamu ei nähdä studion ovella.

”Perälä on minulle työkaveri, mutta ennen kaikkea hyvä ystävä ja rakas tenniskaveri, joten näemme varmasti tulevaisuudessa edelleen viikottain”, kaavailee Jaajo.

”Toi aamun tekeminen on jotain niin maagista, että siinä ystävyydet muodostuu ihan omanlaisikseen. Mulle tulee kauhee ikävä Peristä, mut onneks nähdään sit muissa merkeissä”, sanoo Anni. ”Nyt on edessä paluu aamulypsyn alkuperäisille juurille Jaajon kanssa kahdestaan. Kun aloitettiin, olin 24, nyt olen 36. Maailma muuttuu, Jarski pysyy!”

Kuukauden audiomainos, tammikuu 2019

Kuukauden audiomainos, tammikuu 2019

Radio Rock <3 AdAge

Radio Rock <3 AdAge