Kuukauden audiomainos, tammikuu 2019

Kuukauden audiomainos, tammikuu 2019

Toistossa on voimaa. Ja myös komiikkaa. Tämän kuukauden audiomainos on joka kulmasta tarkasteltuna täydellinen.

Hyvin todennäköisesti mainoksen tarkoituksena on ollut tehdä Veikkauksen uuden pelin nimi mahdollisimman tunnetuksi. Ja sehän tässä onnistuu, etenkin yhdistettynä tehokkaaseen rotaatioon. “Product hero” ei voisi enää paremmin mainoksessa toteutua: spotti koostuu oikeastaan pelkästä lanseerattavan rahapelin nimestä, sekä sen sloganista. Kaiken lisäksi vielä niin, että se on täysin luonteva keskustelu kahden ihmisen välillä. Pelin nimen hokeminen tuo spottiin pelkästään positiivista sävyä ja komiikkaa. Näyttelijävalinnat ovat myös osuneet aivan nappiin. Päähäni muodostuu heti kuva hieman kiusaantuneesta Kari Ketosesta, joka kuulee mokanneensa pahemman kerran, mutta ilmekään värähtämättä ottaa kritiikin vastaan. Lopuksi vielä voiceover allekirjoittaa spotin - sillä samalla rahapelin nimellä ja sloganilla. Mainos on lisäksi sopivan lyhyt, jotta se kestää paljon toistoa. Kaikin puolin täydellinen siis.

Kuukauden audiomainos on Veikkauksen “Onnenapila”. Spotin voit kuunnella tästä:


Valitsemme joka kuukausi mielestämme mielenkiintoisen audiomainoksen. Raatimme puheenjohtajana toimin minä, ja muina jäseninä ovat Kasper Kahila (Head of radio), Jussi Suvanto (Johtaja), Johannes Saukko (Sisältöjohtaja), äänituottajat Kimmo Saarelainen ja Ari Tuukkanen sekä kampanjasuunnittelija Annika Isaksson.

Totuus musiikkipäälliköstä

Totuus musiikkipäälliköstä

KIITOS Juha Perälä!

KIITOS Juha Perälä!