Kuukauden audiomainos, huhtikuu 2019

Kuukauden audiomainos, huhtikuu 2019

Kuukauden audiomainos on taas laulettu. Sen takana on taas Kesko. Se on myös lainattu aika suoraan vuodelta 2002.

Kyllä se vaan niin on, että hyvin tuotettu ja laulettu jää mieleen. Tietenkin sen pitää olla myös hyvin kirjoitettu, ja tällä kertaa siitä osin vastaa artisti nimeltä Seremoniamestari, jonka kappaleen K-rauta on valjastanut markkinointiinsa.

Biisi on “Chillaa Meiä Kanssa” vuodelta 2002. Se on uudelleen tuotettu ja paikoin uudelleen kirjoitettu, mutta onnekseen noudattaa samaa rentoa meininkiä, jonka Sere on biisinsä aikanaan luonut.

Lidl on ominut grillaus- ja kesä-teeman itselleen aika tehokkaasti viime vuosina - myöskin laulun muodossa, joten Keskolla on nyt mietitty, että “chillaa” rimmaa aika hyvin sanan “grillaa” kanssa. Ja oikein hyvä näin, sillä kun biisistä kuulee edes lyhyen pätkän, niin ajatukset on jo kesässä, grillauksessa ja hieman K-Raudassakin.

Kuukauden audiomainos on K-Raudan “Krillaa”. Spotin voit kuunnella tästä:


Seremoniamestarin “Chillaa Meiä Kanssa” kuunneltavissa mm. Youtubessa:


Valitsemme joka kuukausi mielestämme mielenkiintoisen audiomainoksen. Raatimme puheenjohtajana toimin minä, ja muina jäseninä ovat Kasper Kahila (Head of radio), Jussi Suvanto (Johtaja), Johannes Saukko (Sisältöjohtaja) sekä äänituottajat Kimmo Saarelainen ja Ari Tuukkanen.

Äänimainonnan  lyhyt historia

Äänimainonnan lyhyt historia