Jussi Suvanto  Jussi on Nelonen Media radioiden johtaja, fiilisjohtaja. Audion ilosanoman levittäjä ja suurkuluttaja.

Jussi Suvanto

Jussi on Nelonen Media radioiden johtaja, fiilisjohtaja. Audion ilosanoman levittäjä ja suurkuluttaja.

Johannes Saukko  Suplan isähahmo ja Nelonen Media radioiden sisältöjohtaja, joka haluaa jengin kuuntelevan enemmän ja parempia sisältöjä.

Johannes Saukko

Suplan isähahmo ja Nelonen Media radioiden sisältöjohtaja, joka haluaa jengin kuuntelevan enemmän ja parempia sisältöjä.

Annika Takaniemi  Suplan sisältötuottaja, joka avustaa niin uudet kuin vanhatkin äänet podcastien pariin. Hän on lisäksi ammattimainen innostuja, jonka mielestä podcast lausutaan [podcäst] eikä [podcast].

Annika Takaniemi

Suplan sisältötuottaja, joka avustaa niin uudet kuin vanhatkin äänet podcastien pariin. Hän on lisäksi ammattimainen innostuja, jonka mielestä podcast lausutaan [podcäst] eikä [podcast].

Mikko Koivusipilä  Musiikkipäällikön tehtävä ei ole kouluttaa yleisöä kuuntelemaan musiikkia. Musiikkipäällikön tehtävä on kouluttaa itsensä kuuntelemaan yleisöä.

Mikko Koivusipilä

Musiikkipäällikön tehtävä ei ole kouluttaa yleisöä kuuntelemaan musiikkia. Musiikkipäällikön tehtävä on kouluttaa itsensä kuuntelemaan yleisöä.

Jani Junnila  Some- ja videovelho sekä Nelonen Media radioiden ilmiöpäällikkö.

Jani Junnila

Some- ja videovelho sekä Nelonen Media radioiden ilmiöpäällikkö.

Riikka Fagerholm  Riikka on tapahtuma-ammattilainen, joka vastaa kymmenien eri tapahtumien onnistumisesta.

Riikka Fagerholm

Riikka on tapahtuma-ammattilainen, joka vastaa kymmenien eri tapahtumien onnistumisesta.

Sami Virtanen  Radio Aallon ja Loopin ohjelmapäällikkö. Rakastaa tutkimusdataa ja analysointia. Tehnyt radiota vuodesta 1995.

Sami Virtanen

Radio Aallon ja Loopin ohjelmapäällikkö. Rakastaa tutkimusdataa ja analysointia. Tehnyt radiota vuodesta 1995.

Paula Niska-Vuorinen  Radio Suomipopin boss lady, joka rakastaa kukkia ja puhumista.

Paula Niska-Vuorinen

Radio Suomipopin boss lady, joka rakastaa kukkia ja puhumista.

Satu Risteli  Satu on HitMixin ja Helmiradion ohjelmapäällikkö. Harrastusten CV:stä löytyy mm. nikkarointi, miekkailu, huuliharpun soitto sekä pesäpallo.

Satu Risteli

Satu on HitMixin ja Helmiradion ohjelmapäällikkö. Harrastusten CV:stä löytyy mm. nikkarointi, miekkailu, huuliharpun soitto sekä pesäpallo.

Renny Järvinen  Nelonen Median audiovelho. Markkinointia ja musiikkia jo vuodesta 1997.

Renny Järvinen

Nelonen Median audiovelho. Markkinointia ja musiikkia jo vuodesta 1997.

Jussi Mäntysaari  Nelonen Media radioiden musiikkipäällikkö. Tutkimusdatan ja perstuntuman yhdistelmä tuottaa parhaan lopputuloksen musiikinhallinnassa.

Jussi Mäntysaari

Nelonen Media radioiden musiikkipäällikkö. Tutkimusdatan ja perstuntuman yhdistelmä tuottaa parhaan lopputuloksen musiikinhallinnassa.

Jani Juntunen Nelonen Media radioiden musiikkipäällikkö. Vastaa siitä mitä biisejä kanavien musiikkitesteissä testataan.  12 vuotta Nelosen radioissa ja 13 vuotta Yleisradiossa ovat opettaneet paljon radiosta, musiikista, ja varsinkin radiomusiikista.

Jani Juntunen

Nelonen Media radioiden musiikkipäällikkö. Vastaa siitä mitä biisejä kanavien musiikkitesteissä testataan.  12 vuotta Nelosen radioissa ja 13 vuotta Yleisradiossa ovat opettaneet paljon radiosta, musiikista, ja varsinkin radiomusiikista.

Laura Hyvärinen  Nelonen Media radioiden markkinointipäällikkö. Ekstrovertti joka rakastaa vahvoja bränditarinoita, treenausta ja nukkumista. Tässä järjestyksessä.

Laura Hyvärinen

Nelonen Media radioiden markkinointipäällikkö. Ekstrovertti joka rakastaa vahvoja bränditarinoita, treenausta ja nukkumista. Tässä järjestyksessä.

Kasper Kahila  Sanoma Media Finlandin mediamyynnin Head Of Radio. Kasper vastaa radion mainosratkaisuista ja kaupallistamisesta.

Kasper Kahila

Sanoma Media Finlandin mediamyynnin Head Of Radio. Kasper vastaa radion mainosratkaisuista ja kaupallistamisesta.